Lagemaat circulair

Lagemaat kenmerkt zich doordat wij met elkaar continu op zoek zijn naar innovaties. Door onze vele disciplines die we in eigen beheer hebben te combineren kunnen wij snel concrete resultaten boeken.

Circulair ondernemen is al sinds jaren de kerngedachte in onze bedrijfsvoering. Daarbij laten wij zien dat het mogelijk is om materialen een 2e leven te geven. Wij hebben projecten circulair volbracht van begin (demontage) tot eind (bouw); geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Ons circulair ondernemen levert oplossingen en bijdragen in maatschappelijke en economische vraagstukken. Met diverse projecten laten wij zien dat veel mogelijk is door te doen en er niet alleen over te praten. Wij gaan daarbij verder dan uitvragen van opdrachtgevers. Niet omdat het vereist is, maar omdat het mogelijk is. Verder willen wij naar onze omgeving en de maatschappij aantonen dat afval als grondstof moet worden gezien. En vooral: dat transformatie van een lineaire naar een circulaire economie niet alleen noodzakelijk, maar ook mogelijk is.

Om dit verder gestalte te geven, kennis te delen, samenwerkingen uit te breiden en doelgroepen te faciliteren ontwikkelen wij een circulair kennisinstituut.

Wij zijn ons bewust van onze plaats in de maatschappij en de invloed die wij samen met ons team van medewerkers hierin hebben. Wij hechten waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en circulariteit. Het beheren van een gezond bedrijf met een zo min mogelijke negatieve invloed, of beter nog, met een zo veel mogelijke positieve invloed op mens en milieu is een belangrijk aspect in onze bedrijfsvoering. Daarbij zijn wij dankbaar dat wij in staat zijn een grote doelgroep werkgelegenheid te bieden binnen ons bedrijf.

Veel werkzaamheden worden binnen Lagemaat Heerde als “vanzelfsprekend” uitgevoerd, waarbij er niet altijd een specifiek keurmerk op afgegeven is of kan worden: het doen is belangrijker dan het voornemen. Ondanks de groei en omvang is de ambitie dit te behouden.

 

Sloop Noordgouw Hattem – Lagemaat

 

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
07.30 t/m 12.30 en 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl