Bewoners van Binnenlanden-West kunnen gratis planten ophalen en tuintegels inleveren tijdens ‘Plant je plantje’

Op vrijdag 23 september organiseren woningcorporatie Wetland Wonen en gemeente Zwartewaterland het evenement ‘Plant je plantje’. Bewoners uit de wijk Binnenlanden-West in Genemuiden kunnen die dag gratis planten en struiken ophalen. Halen zij tegels uit hun tuin om hier een plant in te zetten, dan kunnen zij de tuintegels die middag gratis inleveren. Met deze actie willen gemeente Zwartewaterland en Wetland Wonen de deelname aan het NK Tegelwippen stimuleren.

Plant je plantje
De 18 woningen van Wetland Wonen aan de Stuivenbergstraat en Meester Steenbergenstraat worden in 2023 gesloopt om plaats te maken voor nieuwe huizen. In de tuinen van de sloopwoningen staan nog paar mooie planten en struiken. Buurtbewoners mogen de planten gratis ophalen om daarna in hun eigen tuin te zetten. Het sloopbedrijf Lagemaat zorgt die middag voor scheppen, kruiwagens en een kraantje. Deze kunnen gratis worden geleend om tegels uit de eigen tuin te halen en de meegenomen planten weer in de eigen tuin te zetten.

Bewoners uit de wijk Binnenlanden-West zijn 23 september tussen 13.00 uur en 15.30 uur van harte welkom op de stoep bij de Meester Steenbergenstraat 20.

Meer informatie? Wetland Wonen

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl