Bezoek kop van de Veluwe

Afgelopen dinsdag ontvingen wij tijdens de Kop van de Veluwemiddag de colleges van 5 gemeenten waaronder Gemeente Hattem, Gemeente Oldebroek. Gemeente Elburg, Gemeente Nunspeet en Gemeente Heerde tezamen met medewerkers van provincie en waterschap.

Na het ontvangst met koffie en gebak hebben wij een presentatie verzorgd over onze samenwerking met Leerwerkbedrijf Lucrato en onze ambities met de bouw van ons circulair centrum. Dit circulair centrum wordt een broeinest waarbij overheid, onderwijs en bedrijfsleven samenkomen en verder werken aan de transitie naar een circulaire en inclusieve economie.

Wij hebben na de presentaties een rondleiding gehad bij Lucrato en een rondgang over het tasveld. Op dit tasveld liggen alle gedolven materialen opgeslagen van het circulaire project Prinsenhof A, welke een tweede leven krijgen in het circulair centrum wat zal worden gebouwd op deze locatie.

De bezoekers waren erg verrast van de grote schaal waarop betonnen elementen zoals kanaalplaat vloeren kunnen worden hergebruikt. Wij hopen samen met de aanwezigen weer een bijdrage te hebben geleverd aan het bereiken van onze gezamenlijke ambitie: Nederland circulair in 2050.

#kopvandeveluwe #samenwerken #circulair #ambitie #2050

 

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl