De circulaire ontmanteling van het Frosty Food complex nadert z’n einde

De circulaire ontmanteling van het Frosty Food complex voor de gemeente Zwolle nadert z’n einde; het kantoorgebouw en de vrieshallen zijn inmiddels gedemonteerd en momenteel worden de betonvloeren ontmanteld.

De momenteel vrijkomende materialen als stalen balken, houten gordingen, isolatieplaten, sandwichpanelen en betonnen vloerdelen worden zorgvuldig gesorteerd en in depot gebracht. Ze gaan dienen als bouwmateriaal voor een nieuw high-tech bedrijfspand in Hengelo, die hierdoor voor 90% uit herwonnen bouwmaterialen kan worden opgebouwd.

Andere vrijkomende bouwmaterialen zijn al met succes ingezet op bouw- en renovatielocaties als Utrecht, Veenendaal, Zwolle en Haaksbergen, waar ze zijn samengevoegd met geoogste materialen afkomstig van onze andere donorlocaties in onder meer Ermelo, Heerde, ’t Harde, Nieuwegein en Zaandam.

Daarmee zijn we inmiddels de opstartfase ruimschoots gepasseerd en kunnen wij laten zien hoe wij de circulaire economie invulling geven met doorslaggevende besparingen op uitstoot van CO2/stikstof, afvalstromen en steeds schaarser wordende grondstoffen. Wilt u meer informatie hoe wij dat doen, of de mogelijkheden tot circulaire samenwerking verkennen? Neem dan contact met ons op, want circulariteit beoefenen moet je samen doen.

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl