Een kroon op het werk!

Dinsdag 19 december mochten wij Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen. Een bezoek wat wij als Lagemaat erg waarderen en wat ons betreft een kroon is op het werk van al onze collega’s.

Onze collega Gerd-Jan Jongerman mocht samen met gedeputeerde Helga Witjes en burgemeester Olaf Prinsen Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen. Na een korte introductie over ons familiebedrijf hebben zij gezamenlijk het project Prinsenhof besproken met architect Menno Rubbens, verantwoordelijk wethouder Wolbert Meijer en programmamanager Arend van de Beek. Deze tafelgasten waren allen betrokken bij de delving van het voormalig provinciale kantoorgebouw Prinsenhof A en het hergebruik van de materialen voor de bouw van het Circulair Centrum in Heerde.

De inhoudelijke dialoog werd vervolgd bij het tasveld, waar de theoretische plannen en praktijk samenkomen. Hier werd het tastbare resultaat van toewijding aan circulariteit binnen de bouwsector gedemonstreerd. Projectleider Henk Kragt en uitvoerder Frans de Vries bespraken met Hare Majesteit Koningin Maxima hun praktische ervaringen tijdens de verschillende projecten. Gerd Jan en Menno sloten de dag af bij de renderingen van het te realiseren Circulair Centrum. Hier vertelden zij Hare Majesteit over dit mooie initiatief waarbij overheid, onderwijs, ondernemers en onderzoek samen verder gaan werken aan het versnellen van de circulaire bouweconomie.

Het werkbezoek werd afgesloten met een memorabel moment: een familieportret met Hare Majesteit Koningin Máxima en familie Lagemaat. Een mijlpaal voor de verdere ontwikkeling van ons Circulair Centrum in Heerde.

#samenwerken #Koninklijkbezoek #Lagemaat #Heerde #circulariteit

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl