Kick-off Cirkelstad Zwolle

Lagemaat wil circulair slopen versneld in de praktijk brengen en nationale intenties omzetten in daden. Bij de vorming van de Zwolse afdeling van het (landelijke) Cirkelstad concept waren we als sloopbedrijf er dan dus ook als de kippen bij om dit initiatief van de grond te krijgen.

Het initiatief hiertoe lag bij de gemeente Zwolle en de Cirkelstad organisatie ondernam actie om samen met verschillende lokale partners ervoor te gaan om circulair slopen/bouwen in Zwolle en omgeving van de grond te krijgen.

René de Heer (wethouder Zwolle) en Jasja Scholtens (spinner van Cirkelstad Zwolle) hebben binnen de muren van Hogeschool Windesheim de verschillende partners aan elkaar voorgesteld, waarmee de basis voor nadere samenwerking succesvol is gelegd.

Na inspirerende woorden van één van de oprichters van Cirkelstad, Erick Wuestman, heeft de wethouder het belang benadrukt van circulair bouwen in de stad. De aangesloten partners hebben zich gepresenteerd middels een korte film.

Jasja Scholtens: “Cirkelstad maakt werk van steden zonder afval, zonder uitval. Onze grondstoffenvoorraad is eindig en het aantal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt loopt op. Twee belangrijke vraagstukken waar we als samenleving antwoord op zullen moeten geven. Cirkelstad biedt een zakelijke oplossingsrichting voor partijen die actief zijn in de sectoren van wonen, beheren en bouwen.”

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl