Koninklijk werkbezoek bij Lagemaat in Heerde

Afgelopen 19 december hebben wij Hare Majesteit Koningin Maxima mogen ontvangen bij Lagemaat in Heerde. Het betrof een werkbezoek over het onderwerp Circulair bouwen. Wij hebben haar meer mogen vertellen over de historie van ons bedrijf en de transitie die ons bedrijf meemaakt.

Hare Majesteit Koningin Maxima bleek tijdens het tafelgesprek erg goed op de hoogte en hierdoor is er een inhoudelijk goed gesprek gevoerd. Wij hebben onze ervaringen op verschillende circulaire projecten kunnen delen, maar ook kunnen vertellen tegen welke obstakels wij zijn aangelopen.

Directeur Gerd-Jan Jongerman en programmamanager Arend van de Beek hebben samen met Helga Witjes van de Provincie Gelderland, Menno Rubbens van cepezed en Wolbert Meijer van Gemeente Heerde specifiek over het project Prinsenhof gesproken. Hierbij werd een oud gebouw van de provincie volledig gedigitaliseerd, gedemonteerd en opgeslagen op onze locatie in Heerde. Dit zijn de bouwstenen voor ons nieuw te bouwen kenniscentrum in Heerde.

Het kenniscentrum in Heerde is een locatie waar onderwijs, overheid, onderzoek en ondernemers bij elkaar komen om te werken aan een nieuw ecosysteem. Binnen dit ecosysteem werken alle betrokken partijen samen aan de verdere transitie naar een circulaire economie. De ontwikkelingen op het gebied van dit circulair centrum gaan erg snel en wij houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het bezoek van Hare Majesteit Koningin Maxima heeft ons en alle collega’s met trots vervuld en wij kijken er met veel plezier op terug. Wij hopen met dit werkbezoek een waardevolle bijdrage te hebben gegeven aan de verdere transitie naar een circulaire economie.

#circulair #bouwen #koninklijkhuis #lagemaat #heerde

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl