Met ingang van seizoen 2023-2024 zijn wij trotse hoofdsponsor van voetbalvereniging SEH uit Heerde!

Tijdens een gezellige sponsorbijeenkomst met Kees Jansma als spreker, heeft collega Ben Toorn een handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst met een looptijd van vier seizoenen. Wij zijn trots dat we op deze manier een maatschappelijke bijdrage mogen leveren aan deze mooie vereniging. Op naar 4 sportieve en succesvolle seizoenen!

Herman Zwerver, Bestuurslid SEH, zegt hierover:
“Lagemaat en SEH passen goed bij elkaar en hebben veel met elkaar gemeen. Beide partijen zijn vooruitstrevendheid in vele facetten, er zijn korte lijnen en ze gaan voor een optimale tevredenheid van klanten en leden. Daarnaast zetten beide partijen zich op verschillende manieren actief in voor een duurzame toekomst.”

Volgens collega  Ben Toorn, Lagemaat:

“Als medewerker van Lagemaat en oud speler van VV SEH 1, ben ik zeer verheugd en trots dat wij de aankomende 4 jaar hoofdsponsor mogen zijn. Zowel SEH als Lagemaat hebben twee belangrijke speerpunten: een bijdrage leveren op maatschappelijk vlak door te investeren in de toekomst/jeugd én in duurzaamheid. We zullen zeer betrokken blijven de komende 4 jaar, zodat we de jeugd en alle leden een mooie toekomst kunnen bieden bij SEH.”

 

#sponsoring #duurzaamheid

 

 

 

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl