Partnersamenwerking Het bouwteam Onderpand

Lagemaat en Uw Onderhoudspartner Lenferink, beide familiebedrijven, gaan samen een duurzame partnersamenwerking aan.  De afgelopen jaren hebben Lagemaat en Lenferink al meerdere projecten in goede samenwerking afgerond en deze samenwerking willen zij graag uitbreiden.

Om de samenwerking extra kracht bij te zetten is er een overeenkomst van partnersamenwerking getekend. De samenwerking past bij de dag van morgen, een wereld waarin bedrijven zoeken naar nieuwe manieren van samenwerken. Beide bedrijven zijn blij dat zij gezamenlijk deze stap kunnen maken, en voor de klanten betekent dit een win-win situatie.

De beide bedrijven hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en circulariteit. Door te doen en niet alleen door erover te praten laten zij zien dat veel mogelijk is. Lagemaat en Lenferink zijn zich bewust van hun plaats in de maatschappij en de invloed die zij samen met de teams van medewerkers hierin hebben. De bedrijven kenmerken zich doordat zij continu op zoek zijn naar innovaties. Samen hebben zij de ambitie om dit verder uit te bouwen.

Uw Onderhoudspartner Lenferink maakt al langer onderdeel uit van Het Bouwteam Onderpand. Ook Lagemaat zal tot dit vaste bouwteam toetreden. In dit vaste bouwteam worden e-renovaties gerealiseerd voor woningcorporaties. Het Bouwteam Onderpand bestaat uit de volgende bedrijven: Uw Onderhoudspartner Lenferink, Nijhof-Willemsen Installatie, PHB Deventer, Serco Dakspecialisten, Archetex Architecten, Te Wierik Specialistische reiniging en Lagemaat.

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl