Programma open dag

OPEN DAG 22 SEPTEMBER 10.00 – 16.00 UUR

Tijdens de open dag krijgt u een uniek kijkje achter de schermen. Op de bedrijfslocatie zijn allerlei activiteiten. Hieronder een kort overzicht van het programma: 

Uitgebreid machinepark
De machines van Lagemaat zullen voor u over het gehele terrein opgesteld staan.

Verleden, heden & toekomst
In het kantoor wordt er teruggeblikt naar het verleden door middel van een film. Daarnaast laten wij zien waar Lagemaat op dit moment staat en hoe de toekomst eruit ziet.

Kidsactiviteiten
Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten georganiseerd zoals, een goochelshow, grote zandbak, speelkussen en daarnaast kunnen de kinderen zich laten schminken en een minikraan besturen. Begeleiding van het kidsplein is te herkennen aan de rode polo’s.

Diverse demo’s / shows
De medewerkers zullen u een beeld geven van de verschillende disciplines, op het gehele terrein worden verschillende demo’s en shows gegeven. Daarnaast kunt u ervaren hoe het is om een kraan te besturen bij de behendigheidsproef of in de kraansimulator. Ook zal er een motortrialshow  op het terrein aanwezig zijn.

Horecaplein
Het horecaplein is de plek waar gezellig een drankje en hapje genuttigd kan worden. Ook is hier aan de kinderen gedacht.

Ontmoet het Lagemaat team
De open dag wordt samen met het Lagemaat team georganiseerd. Zij zijn te herkennen aan de blauwe polo’s. Heeft u vragen stel ze gerust aan het Lagemaat team.

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl