Project Noordgouw

Vorige maand was de officiële start van de levensduur verlengende renovatie bij Noordgouw Heerde. Het gebouw moet dan weer 30 jaar mee kunnen. De start werd gemarkeerd door de onthulling van het bouwbord door wethouder William van Ommen. Het schoolbestuur, Ebbens Architecten en de gemeente Heerde hebben vanaf januari 2019 hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Er is uit oogpunt van duurzaamheid en kostenbesparing gekozen voor renovatie in plaats van nieuwbouw. De binnenzijde was de afgelopen 10 jaar door het schoolbestuur grotendeels al gerenoveerd. Als de renovatie van de buitenzijde klaar is, zal het aanzicht een nieuwe landmark in Heerde vormen.

Wij zullen op dit project diverse sloop en infra werkzaamheden gaan uitvoeren. Wederom een uitdagend project waarbij verschillende disciplines van ons bedrijf gaan samenwerken. Wij zijn dan ook erg trots een bijdrage te mogen leveren aan dit lokale project. De Noordgouw is voor ons een belangrijke partner voor de ontwikkeling van kennis en talent in onze regio. De leerlingen die worden opgeleid binnen de Noordgouw zijn van grote waarde binnen ons bedrijf tijdens de diverse stages en later als instroom van nieuwe talenten voor onze vacatures.

Tijdens een bijeenkomst van Bedrijven contact Heerde heeft Eric Jansen (afdelingsleider) van de Noordgouw ons meer verteld over het profiel Dienstverlening en Producten. Dit profiel zorgt ervoor dat leerlingen in de bovenbouw van het VMBO zich kunnen oriënteren op mogelijke vervolgopleidingen en het werk dat zij uiteindelijk willen doen. Na een enthousiaste presentatie hebben wij direct aangegeven te willen bijdragen in de vorm van gastlessen, een rondleiding of een stage binnen ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze samenwerking nog verder intensiveren en hopelijk nog meer talent aan ons bedrijf verbinden.

 

 

 

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl