Geschiedenis

Lagemaat Heerde is een echt familiebedrijf. In 1977 is vader Lagemaat begonnen als éénmanszaak. In 1980 is het bedrijf verhuisd naar Oene, waarna in 1984 de stap is gemaakt wederom naar Heerde te verhuizen. Op deze locatie is Lagemaat nog steeds gevestigd, op steenworp afstand van de A50.

De nadruk lag bij de opstart van de onderneming op de verhuur van grondverzetmachines, welke ingezet werden t.b.v. diverse grond- en wegenbouwprojecten. In de jaren ’80 werd onze aandacht steeds meer gericht op het uitvoeren van sloopwerkzaamheden.

In 2004 zijn Dirk, Peter en Corine Lagemaat evenals Gerd-Jan Jongerman tot het familiebedrijf toegetreden. Mede door deze toevoeging van ‘jonge ondernemers’ blijft Lagemaat een dynamische organisatie, gericht op de toekomst.

Wat dus begon als eenmanszaak voor sloopwerken groeide uit tot een vooruitstrevend familiebedrijf met zeer betrokken medewerkers in diverse disciplines. Wij staan garant voor een zorgvuldige aanpak van projecten op het vlak van milieu, sloop en infra. Binnen het bedrijf staat kwaliteit, veiligheid en milieubewust ondernemen voorop.

Door de groei en ontwikkeling die we mochten doormaken, is de naam Lagemaat Sloopwerken B.V. niet meer afdoende voor de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Om doorgaande professionalisering van ons bedrijf mogelijk te maken, is Lagemaat Sloopwerken B.V. met ingang van januari 2018 gewijzigd in Lagemaat Sloopwerken B.V. en Lagemaat Milieu B.V.

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Locatie

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
07.30 t/m 12.30 en 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl