Sponsoravond SEH bij Lagemaat in Heerde

Afgelopen donderdagavond mochten wij als hoofdsponsor, in samenwerking met Voetbalvereniging SEH uit Heerde, een sponsoravond verzorgen. De opkomst was met ruim 50 sponsoren erg goed te noemen en wij kijken terug op een geslaagde avond.

Na ontvangst met koffie en koeken heeft Herman Zwerver alle sponsoren geïnformeerd over de huidige stand van zaken binnen de vereniging. De voetbalvereniging groeit nog steeds in leden en sponsoren en Herman gaf ons een kijkje in de hele organisatie binnen een groeiende voetbalvereniging.

Hierna nam collega Arend van de Beek het woord en vertelde hij de genodigden over het ontstaan van ons bedrijf, de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren en in het bijzonder de transitie naar steeds meer circulaire sloopwerkzaamheden. Arend vertelde aansluitend meer over ons doel met het nieuw te bouwen Circulair Centrum Nederland in Heerde. Dit gebouw is een eigentijds, maar tegelijkertijd ook historisch gebouw. Een gebouw waar in je toekomstproof kunt ondernemen, maar ook teruggaat in de tijd. Want de materialen waarmee het Circulair Centrum Nederland gebouwd wordt, hebben ergens al een leven achter de rug.

Aansluitend was er gelegenheid voor een hapje en een drankje bij onze buren van Werkleerbedrijf Lucrato. Hier vertelde Marleen van Kooten nog meer over hun dienstverlening die ook voor de aanwezigen zeer interessant kan zijn.

Wij danken SEH en Werkleerbedrijf Lucrato voor de fijne samenwerking en kijken uit naar de volgende sponsoravond.

#samenwerken #SEH #Lucrato #Lagemaat

 

 

 

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.30 t/m 12.30 & 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl