Asbestsanering

Lagemaat is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest, asbesthoudende producten en asbest besmette constructiedelen uit bouwwerken en/of objecten. Momenteel is asbest een zeer belangrijk item in de samenleving. Dagelijks houden een groot aantal werknemers in onze organisatie zich continu bezig met zowel de werkvoorbereiding, nazorg als daadwerkelijke asbestsanering (ca. 24 asbestploegen) van asbesthoudende materialen voor diverse opdrachtgevers.

Het asbestverwijderingstraject verloopt (merendeels) als volgt:
1) Uitvoeren asbestinventarisatie
2) Indienen sloopmelding
3) Meldingen aan bevoegd gezag
4) Opstellen van het saneringsplan
5) Uitvoeren van de asbestsanering
6) Vrijgavemeting en/of visuele inspectie door een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium
7) Oplevering van het project
8) Versturen van eindevaluatie aan de betreffende gemeente / opdrachtgever

Bouwkundig herstel
Aanverwant aan de asbestsanering is bouwkundig herstel. Door de jaren heen hebben wij een discipline bouw mogen ontwikkelen, welke herstelwerkzaamheden na de asbestsanering uitvoert voor o.a. particulieren, corporaties, vastgoedbeheerders en Rijksvastgoedbedrijf. Door deze discipline bouwkundig herstel worden daken voorzien van nieuwe dakbedekkingen na sanering van golfplaten, dakbeschot e.d.. Deze werkzaamheden worden allen geheel in eigen beheer uitgevoerd door daarin gespecialiseerde timmerlieden.

Lagemaat begeleidt u vanaf de eerste stap en neemt u graag de zorgen van uw asbestsanering uit handen. Twijfel niet en neem voor een professionele asbestsanering contact op met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u een deskundig advies.

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Locatie

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
07.30 t/m 12.30 en 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden

Bredewold.nl