Sloopwerken

Lagemaat Sloopwerken B.V. is de specialist op het gebied van al uw sloopwerken; zowel handmatige, machinale als specialistische sloopwerkzaamheden, totaalsloopwerken en (monumentale) renovatiesloopwerken. Wij bieden u een totaalpakket.

Onze specialisten begeleiden u vanaf het indienen van uw sloopmelding, inclusief asbestinventarisatie en sloopveiligheidsplan, tot aan de oplevering van uw project. Ook zijn wij in bezit van een eigen betonboor- en zaagdiscipline.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor een optimale communicatie met u, als opdrachtgever. Onze specialisten begeleiden u vanaf het indienen van uw sloopmelding, inclusief asbestinventarisatie en sloopveiligheidsplan, tot aan de oplevering van uw project. Wij werken met korte lijnen en houden u op de hoogte van de voortgang van het slooptraject.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het veilig en milieubewust slopen. Dit doen wij door zoveel mogelijk materialen te hergebruiken en te recyclen, met oog voor de leefomgeving van mens en dier. Al onze sloopwerken worden uitgevoerd conform SVMS-007.

Lagemaat beschikt over een modern en geavanceerd machinepark, juist gekwalificeerde en opgeleide vakmensen en zorg voor vigerende wet- en regelgeving. Onze medewerkers zijn professionals met de juiste knowhow voor elk project.

Opdrachtgevers van Lagemaat zijn divers, waaronder overheidsinstanties, projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwverenigingen en particulieren. Voor kleine en grote projecten willen wij graag uw partner zijn in sloopwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek. Zie hier meer over onze visie op circulair slopen.

Overzichtsfoto sloop Utrecht Lagemaat

24 uur bereikbaar!

(0578) 692 064

Mail ons

Contact

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag:
07.30 t/m 12.30 en 13.00 t/m 17.00 uur

Zaterdag:
8.00 - 12.00 uur

Copyright © 2018 Lagemaat Sloopwerken B.V. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Created by: Bredewold.nl